KRM

Uten omvisning

Gruppebesøk

For å unngå at vi har for mange grupper i utstillingene samtidig, ønsker vi at alle avtaler besøk på forhånd, uavhengig av omvisning eller ei. Grupper som ikke forhåndsbestiller vil risikere å ikke få anledning til å besøke museet! Trykk på knappen "Ta kontakt" for å avtale tidspunkt.

Besøkstid er begrenset til maks 2 timer pr. gruppe tirsdag til fredag kl. 11-15 (onsdager kl. 10-15). Besøket er gratis for alle undervisningsinstitusjoner (skoler, barnehager, universitet, voksenopplæring o.l.).

Grupper over 30 stk. bes dele seg i mindre grupper. Vi anbefaler at dere tar en kikk på våre utstillinger på nettet, og planlegger besøket og rullering av gruppene på forhånd. Vi anbefaler en voksen pr 8 barn når besøket gjelder grupper i alderen 12 år eller yngre.

Besøke eventyrborgen? Oppgi i bookingen at dere ønsker eventyrborgen inkludert i besøket under "kommentar".

Når dere ankommer museet vil dere bli møtt av en formidler som vil gå gjennom museumsregler med dere. Snakk gjerne om reglene med gruppen på forhånd.

Museumsregler:

  • Vi går samlet som gruppe, og har alltid en voksen i nærheten
  • Det er ikke lov å springe
  • Det er ikke lov til å rope
  • Det er ikke lov til å ta på noe (inne på Barnemuseet kan du ta på ting)
  • Husk å rydde opp etter deg selv når du har lekt i eventyrborgen

NB! Forespørselen besvares innenfor museets åpningstider. Ved hastespørsmål ring 932 17 035 mellom kl 11-15, mandager stengt.