KRM

Havdagen

21. apr. 2024 KL. 11:00 - 15:00

PS: Havdagen er flyttet!!!

Grunnet uforutsette hendelser har vi blitt nødt til å flytte Havdagen en uke bakover i tid - til søndag 21. april. Tidspunkt og innhold er ellers det samme.

Vi (pigg)håper du fremdeles kan komme!

Havdagen er tilbake!

Har du lyst til å se Norges giftigste fisk, verdens lengste dyr, eller kjenne på havnespy, den invaderende sjøpungen som har kommet til Stavanger?
Kan du navnet på de ulike tangartene som finnes i fjæra, og kan du forskjell på sneglehus og muslingskall?
Har du lyst til å være med å dissekere hai eller blekksprut?

Alt dette og mer til får du lære mer om på Havdagen i museumshagen på fremsiden av Stavanger museum søndag 21. april kl. 11-15.
Arrangementet er gratis for interesserte i alle aldre.

Arrangementet er gratis og passer for alle!

Info:
Arrangementet er gratis, men inkluderer ikke tilgang til utstillingene på museet. Dersom du vil inn, må du dermed løse vanlig inngangsbillett. Det er gratis for barn og studenter, og 140 kr per voksen og 110 kr for honnør. Alle barn til og med barneskolealder må gå i følge med voksne inne på museet.

Hvordan komme seg til oss:
Til fots: Ca. 10 minutter fra Stavanger sentrum, gjennom undergangen i Kannik, forbi Rogaland Teater og fortsett opp Muségaten til Stavanger museum.

På sykkel: Ca. 5 minutter fra Stavanger sentrum, gjennom undergangen i Kannik, forbi Rogaland Teater og fortsett opp Muségaten til Stavanger museum.

Med bil: Parkering P-Jernbanen. Gå derfra gjennom undergangen i Kannik, forbi Rogaland Teater fortsett opp Muségaten til Stavanger museum.

Med buss/tog til Stavanger sentrum: Gå gjennom undergangen i Kannik, forbi Rogaland Teater og fortsett opp Muségaten til Stavanger museum.